Purchase and conditions

Nakup in pogoji

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.jointhepartisans.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in na podlagi priporočil Gospodarske zbornice Slovenije ter mednarodnih kodeksov za spletno in elektronsko poslovanje.

Splošni pogoji poslovanja urejajo način delovanja spletne trgovine www.jointhepartisans.com (v nadaljevanju “spletna trgovina Join The Partisans”), ki jo upravlja Larso, s.p., Avgustinčičeva 37, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju “ponudnik”), pravice in obveznosti ponudnika in obiskovalcev spletne strani www.jointhepartisans.com ter uporabnikov, ki izvršijo preko spletne strani www.jointhepartisans.com nakup (v nadaljevanju: “kupec”).

Ponudnik:

Larso, s.p.

Avgustinčičeva 37

1000 Ljubljana

Davčna št.: 60063726

Matična št.:8423466000

Dostopnost informacij na spletni strani www.jointhepartisans.com

Ponudnik se zavezuje, da bodo kupcu vselej dostopne naslednje informacije:

identiteta ponudnika (ime in sedež podjetja, številka registra),

kontaktni podatki, ki uporabniku oziroma kupcu omogočajo komunikacijo s ponudnikom,

bistvene značilnosti blaga, pogoji, stroški in možni načini dostave blaga, jasno in nedvoumno določene cene in razviden prikaz, ali že vsebujejo davke in stroške dostave,

možni načini plačila, časovna veljavnost ponudbe ter pogoji in roki za odstop od pogodbe,

pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Naročilo, potrditev prejema naročila, preveritev in potrditev naročila

Ko ponudnik prejme naročilo poslano s strani kupca, kupcu nemudoma potrdi sprejem naročila. To ni potrdilo, da je blago na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema blaga, ampak le obvestilo kupcu, da je ponudnik prejel naročilo in da je stekel postopek preveritve dobavljivosti blaga .

Po preveritvi dobavljivosti ponudnik pošlje kupcu potrdilo naročila s povezavo v e-pošti s podatki o roku in izvedbi dobave. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik pošlje po spletu potrditev naročila s strani kupca.

Cena

Vse cene na spletni strani so v evrih in ne vsebujejo DDV. Znižana cena je znižana redna cena, po kateri se prodaja predstavljeni izdelek za določen ali nedoločen čas.

Vse cene v spletni trgovini so cene izdelkov in ne vsebujejo stroškov dostave. Vse cene veljajo samo za elektronsko naročilo izdelkov prek spletne trgovine. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z objavljenimi možnimi oblikami plačila. Slike izdelkov so ilustrativne in nujno ne odražajo v celoti dejanskega stanja ponudbe.

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba spletne trgovine Join The Partisans spreminja in ažurira hitro in pogosto. Kljub izjemnemu trudu pri zagotavljanju najbolj ažurnih in točnih podatkov ponudnika v spletni trgovini Join The Partisans , se lahko zgodi, da je podatek o ceni ali dobavljivosti napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena oz. status dobavljivosti spremeni med samo obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa oziroma mu ponudil najboljšo možno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Varstvo potrošnikov

Larso, s.p. prodaja blago prek spletne strani www.jointhepartisans.com izključno potrošnikom. Zaradi specifičnosti in omejenosti blaga lahko kupec naroči z enim naročilom do največ 15 kosov istega izdelka.

Ponudnik ima pravico zavrniti spletno naročilo. O tem po lastni presoji odloča Larso, s.p.. Zavrnitev naročila mora biti obrazložena in mora ponudnik o tem nemudoma obvestiti kupca.

Način plačila, dostava in stroški dostave

Plačilo blaga kupljenega v spletni trgovini www.jointhepartisans.com je mogoče po povzetju (v Sloveniji) ali s podprto kreditno kartico prek sistema Stripe.

Vse izdelke kupcu v Sloveniji dostavlja pogodbeni partner DPD Slovenia (v nadaljevanju: «dostavljalec») na kupčev naslov v Sloveniji, ki je naveden v naročilu.Za dostavo v države EU DPD, GLS in POŠTA SLOVENIJE, za ostale države, GLS, DHL in POŠTA SLOVENIJE.

Cena dostave znaša 4 € za posamezno naročilo za področje Slovenije.

Cena dostave za tujino je odvisna od države kamor se izdelek pošilja.

Rok dostave naročenega blaga je načeloma 3-5 delovnih dni za dostavo v Sloveniji. Dostava v tujino je odvisna od džave kamor se izdelek pošilja. V kolikor blaga ni na zalogi, ponudnik o tem obvesti kupca in se s kupcem dogovori o dobavnem roku.

V primerih, ko ponudnik pravočasno in v skladu s pogodbo odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca dostave.

Dostava blaga

V primeru dostave s strani dostavne službe DPD, GLS, DHL ali POŠTE SLOVENIJE je naslovnik dolžan prevzeti blago od kurirja na naslovu, kot ga je sam izbral v postopku nakupa, pod pogoji, ki jih določa DPD, GLS, DHL ali POŠTA SLOVENIJE..

Kupec oziroma naslovnik je dolžan ob prevzemu preveriti količino in kvaliteto blaga.

Kupec se izrecno zavezuje, da se, zaradi kasnejše dostave blaga ali drugačnega načina dostave blaga, odpoveduje drugim načinom za povračilo nastalih stroškov, plačane kupnine in plačanih stroškov dostave blaga, kot so na primer odškodninski zahtevki v obliki civilnih tožb in podobno, obdrži pa vse ostale minimalne pravice v skladu z določili 23. in 24. člena Zakona o varstvu potrošnikov. Vse izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo v3-5 delovnih dneh po prejemu vašega naročila. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Odstop od naročila

Kupec lahko po oddaji elektronskega naročila v 24 urah odstopi od naročila na podlagi obvestila o odstopu na elektronski naslov [email protected]

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko naročeno blago, kupljeno po pogodbi na daljavo (kamor spada tudi nakup preko interneta), brez razloga vrnete. Pravico do dostopa od pogodbe kupec uveljavlja tako, da v roku 15 dni od prejema blaga pisno sporoči ponudniku na naslov [email protected], da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je oddano v roku. Kupec mora nato najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu od pogodbe vrniti blago originalno zapakirano, v nespremenjeni količini in nepoškodovano ter še neuporabljeno podjetju Larso, s.p. na naslov Avgustinčičeva 37, 1000 Ljubljana. Stroške vračila blaga plača kupec. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Vračilo kupnine

Če odstopate od naročila, vam po prejemu blaga in ugotovitvi, da je to nepoškodovano, v nespremenjeni količini in še neuporabljeno, skladno z zakonom vrnemo vsa opravljena plačila. Stroške vračila blaga pri odstopu od naročila krije kupec. Denar vrnemo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 15 dneh po prejemu sporočila o odstopu od naročila ter vrnitvi blaga. Kupec ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun kamor želi, da se vrne plačilo.

Zavrnitev naročila

Spletna trgovina www.jointhepartisans.com lahko naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in podatki, s katerimi razpolaga, ne more izvesti, zavrne.

Hranjenje naročila

Oddano elektronsko naročilo oz. kupoprodajna pogodba je shranjena na sedežu podjetja. Na zahtevo potrošnika le-ta kopijo naročila prejme na elektronski naslov oz. na fizični naslov, ki je naveden v naročilu. Zahteva se lahko poda na naš e-naslov [email protected] ali pisno na sedež podjetja.

Reklamacija

V Larso,s.p. skrbimo za kakovostne proizvode. V primeru, da ste prejeli izdelek, ki ne ustreza vašim željam ali potrebam, ga bomo nadomestili z drugim ali vam na vašo željo vrnili denar. Nepoškodovanega, neuporabljenega in v originalni embalaži ga lahko vrnete v roku 15 dni od nakupa na naslov: Larso, s.p., Avgustinčičeva 37, 1000 Ljubljana in vrnili vam bomo vaš denar. Možnost vračila ne velja v primeru, da je bila originalna embalaža odstranjena oz. izdelek uporabljen. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Vračilo poškodovanih pošiljk

V primeru, da je poštni paket, s katerim je kupec prejel naročene izdelke, fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri podjetju Larso,s.p.. To storite tako, da na [email protected] pošljete sliko poškodovanega paketa in/ali izdelkov, priložite kopijo računa ter pripišete številko spletnega naročila. Skupaj z vsemi dostavnimi službami bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

Stroške pošiljanja reklamacij krije ponudnik preko dostavnih služb.

Politika zasebnosti in varovanje podatkov

Podjetje Larso, s.p. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Vsi podatki, pridobljeni prek spletnih strani www.jointhepartisans.com, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije. Uporabnikovi podatki ne bodo posredovani tretji osebi, razen v primeru, ko je zahteva podana v pisni obliki s strani državnih ustanov.

Če želite v spletni trgovini Join The Partisans opraviti nakup, potrebujemo naslednje podatke za plačilo:

Ime in priimek

podatki o naslovu

kraj

poštna številka

telefon

To nam omogoča, da zagotovimo nemoten proces končne izvedbe vašega naročila, in da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah ob naročilu.

Podatki za dostavo so enaki kot podatki za plačilo.

Spletna trgovina Join The Partisans lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih strani, ki ste jih obiskali v naši spletni trgovini. Ponudnik te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletne trgovine Join The Partisans in optimizacijo.

Varnost spletne trgovine

V spletni trgovini Join The Partisans uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo ali zlorabo podatkov.

Odgovornost

Larso, s.p. ni odgovoren za posledice uporabe izdelkov, kupljenih prek spletne trgovine Join The Partisans, ki nastanejo zaradi uporabe, ki ni v skladu z navodili za uporabo teh izdelkov. Vsa vsebina na spletnih straneh www.jointhepartisans.com je informativne narave in uporabna zgolj kot vir splošnih informacij. 

Larso,s.p. ni odgovoren za motnje v poteku storitve, ki so posledica ravnanja uporabnika (npr. računalnik, okužen z virusi) ali ponudnikov poti oziroma infrastrukture, ki jo uporablja storitev spletna trgovina Join The Partisans (npr. izpad delovanja medmrežja).

Larso, s.p. deluje v skladu z veljavno zakonodajo in v vsakem trenutku skrbi za uporabnike in kupce. V morebitnih sporih si po svojih najboljših močeh prizadeva za sporazumno rešitev. Vsako morebitno pritožbo lahko kupec naslovi na objavljene kontakte.

Larso, s.p.. se v vsakem trenutku po svojih najboljših močeh trudi zagotavljati ustrezni slikovni material, opise in navodila izdelkov. Kljub temu so fotografije izdelkov v spletni trgovini Join The Partisans simbolične, dostopni tekstovni materiali pa informativne narave. Kupec oziroma uporabnik mora pred uporabo prebrati in upoštevati navodila, priložena določenemu izdelku.

Na morebitne napake nas lahko uporabniki v kateremkoli trenutku opozorijo, za kar jim bomo v spletni trgovini Join The Partisans iskreno hvaležni.

Pritožbe in spori in uporaba prava

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo s področja varstva potrošnikov. Po vseh močeh se trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se v primeru težav kupec lahko poveže po elektronski pošti. Pritožbo lahko uporabnik (kupec) odda na e-poštni naslov [email protected] Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo in sporočil uporabniku (kupcu), kako dolgo jo bo obravnaval ter ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Ponudnik si bo prizadeval po svojih najboljših močeh morebitne spore rešiti sporazumno. Če sporazumna rešitev spora ne bo dosežena, je za reševanje vseh sporov med ponudnikom in uporabnikom (kupcem) izključno krajevno pristojno stvarno pristojno sodišče v Ljubljani. Ponudnik in uporabnik (kupec) kot udeleženca v elektronskem poslovanju medsebojno priznavata veljavnost elektronskih sporočil na sodišču.

Za te Splošne pogoje poslovanja in za vse spore med ponudnikom in uporabnikom (kupcem) velja in se uporablja slovensko materialno in procesualno pravo, pri čemer se ne uporabljajo pravila mednarodnega zasebnega prava, ki bi odkazovala na uporabo katerega koli drugega prava.

Za vsa razmerja ter za pravice in obveznosti, ki niso urejene s temi Splošnimi pogoji poslovanja, se smiselno uporabljajo določila Obligacijskega zakonika, Zakona o elektronskem poslovanju na trgu, Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov.

Spremembe splošnih pogojev poslovanja

Ponudnik lahko v primeru sprememb predpisov, ki urejajo poslovanje spletnih trgovin, varstvo podatkov ter druga področja, ki so v zvezi s poslovanjem spletne trgovine ponudnika, in v primeru sprememb lastne poslovne politike spreminja in/ali dopolnjuje te Splošne pogoje poslovanja, o čemer bo vsakič seznanil uporabnike na primeren način, kamor šteje zlasti obveščanje prek spletnih strani www.jointhepartisans.com. Vsakokratne spremembe in/ali dopolnitve Splošnih pogojev poslovanja začnejo veljati in se uporabljati z iztekom osemdnevnega roka od objave sprememb in/ali dopolnitev. Če je sprememba in/ali dopolnitev Splošnih pogojev poslovanja nujna zaradi uskladitve s predpisi, lahko izjemoma te spremembe in/ali dopolnitve stopijo v veljavo in uporabo v krajšem času.

Larso, s.p. posluje v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) in na njegovi podlagi sprejetimi predpisi.

Želimo vam prijetne in ugodne nakupe v naši spletni trgovini.

Vaš Larso

Purchase and conditions

The General Terms and Conditions of the online shop www.jointhepartisans.com have been drawn up in accordance with the Consumer Protection Act (ZVPot) and on the basis of the recommendations of the Slovenian Chamber of Commerce and Industry and international codes for online and electronic commerce.

The General Terms and Conditions of Business govern the manner of operation of the online shop www.jointhepartisans.com (hereinafter referred to as the “Join The Partisans online shop”), which is operated by Larso, s.p., Avgustinčičeva 37, 1000 Ljubljana (hereinafter referred to as the “Provider”), the rights and obligations of the Provider and the visitors of the www.jointhepartisans.com website and the users who make a purchase through the www.jointhepartisans.com website (hereinafter referred to as the “Buyer”).

Provider:

Larso, s.p.

37 Avgustinčičeva Street

1000 Ljubljana

Tax No: 60063726

Registration No:8423466000

Information available on the website www.jointhepartisans.com

The Provider undertakes to make the following information available to the Buyer at all times:

the identity of the tenderer (name and registered office of the company, registration number),

contact details enabling the user or the purchaser to communicate with the provider,

the essential characteristics of the goods, the conditions, costs and possible methods of delivery of the goods, the prices clearly and unambiguously set out and a clear indication of whether they already include taxes and delivery charges,

the possible methods of payment, the validity of the offer in time and the conditions and time limits for withdrawal from the contract,

an explanation of the complaints procedure, including full details of the contact person or customer service.

Order, acknowledgement of receipt of order, verification and confirmation of order

Upon receipt of an order sent by the Buyer, the Supplier shall immediately confirm acceptance of the order to the Buyer. This is not a confirmation that the goods are in stock or that dispatch of the goods has begun, but only a notification to the buyer that the supplier has received the order and that the process of verifying the deliverability of the goods has begun.

After the delivery has been verified, the supplier sends the buyer an order confirmation with a link in an e-mail containing information on the delivery date and delivery performance. The purchase contract between the supplier and the buyer is concluded at the moment when the supplier sends the order confirmation by the buyer via the internet.

Price

All prices on the website are in euros and do not include VAT. A reduced price is a reduced regular price at which the featured product is sold for a fixed or indefinite period of time.

All prices in the online shop are the prices of the products and do not include delivery charges. All prices are valid only for electronic ordering of products via the online shop. Prices are valid at the time of placing the order and have no predefined validity. Prices are valid in case of payment by the published payment options. Product images are for illustrative purposes only and do not necessarily reflect the full actual state of the offer.

Due to the nature of doing business on the World Wide Web, the offer of the Join The Partisans online shop changes and updates quickly and frequently. Despite our best efforts to provide the most up-to-date and accurate supplier information on the Join The Partisans online shop, it is possible that price or delivery information may be incorrect. In this case, or in the event that the price or delivery status changes during the processing of the order itself, the supplier will allow the buyer to cancel the purchase or offer the best possible solution to the mutual satisfaction of both parties.

Consumer protection

Larso, s.p. sells goods through the website www.jointhepartisans.com exclusively to consumers. Due to the specific and limited nature of the goods, the customer may order up to a maximum of 15 items of the same product in one order.

The supplier has the right to refuse an online order. The refusal of the order must be reasoned and the provider must inform the buyer immediately.

Payment method, delivery and delivery charges

Payment for goods purchased in the online shop www.jointhepartisans.com can be made by cash on delivery (in Slovenia) or with a supported credit card via Stripe.

All products are delivered to the Buyer in Slovenia by the contractual partner DPD Slovenia (hereinafter referred to as the “Delivery Partner”) to the Buyer’s address in Slovenia, which is specified in the order.For delivery to EU countries DPD, GLS and POŠTA SLOVENIJE, for other countries, GLS, DHL and POŠTA SLOVENIJE.

The delivery price is 4 € per order for Slovenia.

The delivery price for abroad depends on the country where the product is being shipped.

The delivery time for ordered goods is generally 3-5 working days for delivery in Slovenia. Delivery abroad depends on the country where the product is being shipped. If the goods are out of stock, the supplier shall inform the buyer and agree with the buyer on the delivery time.

In cases where the supplier dispatches the ordered products on time and in accordance with the contract, the supplier shall not be held liable for the delivery time exceeded by the contractual delivery contractor.

Delivery of the goods

In the case of delivery by a delivery service of DPD, GLS, DHL or POŠTA SLOVENIJE, the addressee shall be obliged to collect the goods from the courier at the address chosen by the addressee during the purchase process, under the conditions set out by DPD, GLS, DHL or POŠTA SLOVENIJE..

The buyer or the addressee is obliged to check the quantity and quality of the goods upon receipt.

The Buyer expressly undertakes that, due to the delayed delivery of the goods or a different method of delivery of the goods, he waives any other means of recovering the costs incurred, the purchase price paid and the delivery costs paid, such as, for example, claims for damages in the form of civil actions and the like, but retains all other minimum rights in accordance with the provisions of Articles 23 and 24 of the Consumer Protection Act.The Buyer shall not be liable for any damages or other claims for damages. We will dispatch all products in stock within 3-5 working days of receipt of your order. We do not dispatch goods on Saturdays, Sundays or public holidays.

Withdrawal from an order

After placing an electronic order, the Buyer may withdraw from the order within 24 hours by sending a cancellation notice to [email protected]

In accordance with the Consumer Protection Act (CPA), you may return ordered goods purchased under a distance contract (which includes purchases made via the internet) without a reason. The right of withdrawal is exercised by the buyer by notifying the provider in writing at [email protected] within 15 days of receipt of the goods that he/she is withdrawing from the contract, without being required to give a reason for his/her decision. The communication shall be deemed to be timely if it is made within the time limit. The Buyer must then return the goods to Larso, s.p. at the address Avgustinčičeva 37, 1000 Ljubljana, in their original packaging, in unchanged quantity and undamaged and unused condition, no later than 30 days after the date of the cancellation notice. The costs of returning the goods shall be paid by the Buyer. We do not accept redemption shipments.

Refund of purchase price

If you cancel your order, we will refund all payments made in accordance with the law upon receipt of the goods and after we have established that they are undamaged, in unchanged quantity and unused. The costs of returning the goods in the event of withdrawal from the order shall be borne by the buyer. We shall refund the money as soon as possible and at the latest within 15 days of receipt of the cancellation notice and the return of the goods. When returning the goods, the Buyer shall also send the invoice for the goods and personal details and a transaction account to which he wishes the payment to be returned.

Rejection of the order

The online shop www.jointhepartisans.com may refuse an order for which it finds that it is not possible to carry out the order under the conditions and with the information at its disposal.

Storage of the order

The electronic order or purchase contract is stored at the registered office of the company. At the consumer’s request, a copy of the order shall be sent to the e-mail address or physical address indicated in the order. The request may be made to our e-mail address [email protected] or in writing to the registered office of the company.

Complaint

At Larso,s.p. we are committed to quality products. If you have received a product that does not meet your wishes or needs, we will replace it with another one or refund your money if you wish. You can return it undamaged, unused and in its original packaging within 15 days of purchase to Larso, s.p., Avgustinčičeva 37, 1000 Ljubljana and we will refund your money. The return option does not apply if the original packaging has been removed or the product has been used. We do not accept redemption shipments.

Return of damaged shipments

In the event that the postal package with which the customer received the products ordered is physically damaged, missing contents or shows signs of opening, the customer must initiate the complaint procedure with Larso,s.p. This can be done by sending a picture of the damaged package and/or products to [email protected], attaching a copy of the invoice and the online order number. Together with all delivery services, we will make sure that the complaint is resolved as soon as possible.

The costs of sending the complaint shall be borne by the Supplier via the delivery services.

Privacy and data protection policy

Larso, s.p. is committed to the permanent protection of all personal data. All data obtained through the website www.jointhepartisans.com will be used exclusively for sending information material, offers, invoices and other necessary communications. The user’s data will not be disclosed to any third party, except in the case of a written request from a government institution.

If you wish to make a purchase in the Join The Partisans online shop, we require the following information for payment:

Name and surname

Address details

Place

Postal code

telephone

This allows us to ensure a smooth process for the final execution of your order, and to inform you of any changes at the time of ordering.

The delivery details are the same as the payment details.

The Become a Partisan online shop may also automatically collect some information about your computer hardware and software. This information includes: IP address, browser type, domain names, access times and the addresses of the web pages you have visited in our online shop. This information is used solely for the purpose of calculating general statistics about the use of the Become a Partisan online shop and for optimisation purposes.

Online shop security

We use several security protection systems in the Join The Partisans online shop to ensure adequate protection against loss or misuse of data.

Liability

Larso, s.p. is not liable for the consequences of the use of products purchased through the Join The Partisans online shop, which arise from use that is not in accordance with the instructions for use of these products. All content on the website www.jointhepartisans.com is of an informative nature and can only be used as a source of general information. 

Larso,s.p. is not liable for any disruptions in the operation of the service caused by the user’s behaviour (e.g. computer infected with viruses) or by the providers of the routes or infrastructure used by the Join The Partisans online shop service (e.g. failure of the interconnection network).

Larso, s.p. complies with the applicable legislation and takes care of users and customers at all times. In the event of any disputes, Larso shall use its best endeavours to reach an amicable solution. Any complaint can be addressed to the published contacts.

Larso, s.p.. does its utmost to provide at all times the appropriate product images, descriptions and instructions. However, the photographs of the products in the online shop Join The Partisans are symbolic and the available textual materials are for informational purposes only. Before use, the buyer or user must read and follow the instructions supplied with the product.

Users may bring any errors to our attention at any time, for which we at the Join The Partisans online shop would be most grateful.

Complaints and disputes and application of the law

The Provider complies with the applicable consumer protection legislation. It shall make every effort to comply with its obligation to set up an effective complaint handling system and to designate a person whom the customer can contact by e-mail in the event of problems. The user (buyer) can send a complaint to [email protected] The complaint handling process is confidential.

The Provider will acknowledge receipt of the complaint within five working days and will inform the User (Customer) of how long it will take to process the complaint and keep the User (Customer) informed of the progress of the complaint. The Provider will use its best endeavours to resolve any disputes amicably. If no amicable settlement is reached, the Ljubljana court of competent jurisdiction shall have exclusive jurisdiction to settle all disputes between the Provider and the User (Purchaser). The Provider and the User (Purchaser), as participants in electronic commerce, mutually acknowledge the validity of electronic messages in court.

These General Terms and Conditions of Business and all disputes between the Provider and the User (Buyer) shall be governed by and governed by Slovenian substantive and procedural law, without any rules of private international law referring to the application of any other law.

The provisions of the Code of Obligations, the Act on Electronic Commerce on the Market, the Personal Data Protection Act and the Consumer Protection Act shall apply mutatis mutandis to all relationships and rights and obligations not governed by these General Terms and Conditions.

Amendments to the General Terms and Conditions

The Provider may amend and/or supplement these General Terms and Conditions in the event of changes to the regulations governing the operation of online shops, data protection and other areas related to the operation of the Provider’s online shop, and in the event of changes to its own business policy, and shall inform the Users thereof in an appropriate manner, which shall include, in particular, notification via the website www.jointhepartisans.com.  Any amendments and/or additions to the General Terms and Conditions of Business shall enter into force and shall be applicable upon the expiry of a period of eight days from the date of publication of the amendments and/or additions. If a change and/or amendment to the General Terms and Conditions is necessary to comply with the regulations, these changes and/or amendments may exceptionally enter into force and application within a shorter period of time.

Larso, s.p. operates in accordance with the Electronic Commerce on the Market Act (ECMA) and the regulations adopted on its basis.

We wish you a pleasant and advantageous shopping experience in our online shop.

Your Larso

Kupnja i uvjeti

Opći uvjeti poslovanja internetske trgovine www.jointhepartisans.com sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZVPot) te na temelju preporuka Gospodarske zbornice Slovenije i međunarodnih kodeksa za online i elektroničko poslovanje.

Opći uvjeti poslovanja uređuju poslovanje internetske trgovine www.jointhepartisans.com (u daljnjem tekstu „Internet trgovina Join The Partisans“) kojom upravlja Larso, s.p., Avgustinčičeva 37, 1000 Ljubljana (u daljnjem tekstu „ponuditelj“), prava i obveze ponuđača i posjetitelja Internet stranice www.jointhepartisans.com te korisnika koji kupnju obavljaju putem Internet stranice www.jointhepartisans.com (u daljnjem tekstu: „kupac“).

Davatelj:

Larso, s.p.

Avgustinčićeva 37

1000 Ljubljana

Porezni broj: 60063726

Matični broj: 8423466000

Dostupnost informacija na web stranici www.jointhepartisans.com

Ponuditelj se obvezuje da će sljedeći podaci uvijek biti dostupni kupcu:

identitet ponuđača (naziv i sjedište tvrtke, matični broj), kontakt podatke koji korisniku ili kupcu omogućavaju komunikaciju s ponuđačem, bitne karakteristike robe, uvjete, troškove i moguće načine dostave robe, jasno navedene te nedvosmisleno utvrđene cijene i jasnu naznaku da li već sadrže poreze i troškove dostave, moguće načine plaćanja, vremensku valjanost ponude te uvjete i rokove za odustajanje od ugovora, objašnjenje postupka prigovora sa svim podacima o kontakt osobi. ili odjel za korisničku podršku.

Narudžba, potvrda primitka narudžbe, provjera i potvrda narudžbe

Kada ponuđač zaprimi narudžbu poslanu od strane kupca, odmah potvrđuje prihvaćanje narudžbe kupcu. Ovo nije potvrda da je roba na skladištu ili da je otprema robe započela, već samo obavijest kupcu da je ponuđač zaprimio narudžbu i da je proces provjere raspoloživosti robe završen.

Nakon provjere raspoloživosti, ponuđač šalje kupcu potvrdu narudžbe s linkom u e-mailu s informacijama o roku i izvršenju dostave. Kupoprodajni ugovor između ponuđača i kupca sklopljen je u trenutku kada ponuđač pošalje potvrdu online narudžbe od strane kupca.

Cijena

Sve cijene na web stranici su u eurima i ne uključuju PDV. Snižena cijena je snižena redovna cijena po kojoj se prezentirani proizvod prodaje na određeno ili neodređeno vrijeme.

Sve cijene u web trgovini su cijene proizvoda i ne uključuju troškove dostave. Sve cijene vrijede samo za elektroničku narudžbu proizvoda putem internet trgovine. Cijene vrijede u trenutku predaje narudžbe i nemaju unaprijed određenu valjanost. Cijene vrijede u slučaju plaćanja uz objavljene moguće oblike plaćanja. Slike proizvoda su ilustrativne prirode i ne odražavaju nužno u potpunosti stvarno stanje ponude.

Zbog prirode poslovanja preko interneta, ponuda internet trgovine Join The Partisans se mijenja i ažurira brzo i učestalo. Unatoč iznimnom trudu u pružanju što ažurnijih i točnih podataka ponuđača u web trgovini Join The Partisans, može se dogoditi da podaci o cijeni ili dostupnosti budu netočni. U tom slučaju ili u slučaju da cijena odn Ukoliko se status raspoloživosti promijeni tijekom obrade narudžbe, ponuđač će kupcu omogućiti odustanak od kupnje ili mu ponuditi najbolje moguće rješenje koje će zadovoljiti obje strane.

Zaštita potrošača

Larso, s.p. prodaje robu putem web stranice www.jointhepartisans.com isključivo potrošačima. Zbog specifičnosti i ograničenja robe, kupac može naručiti do 15 komada istog proizvoda u jednoj narudžbi.

Davatelj ima pravo odbiti online narudžbu. O tome odlučuje Larso, s.p. prema vlastitom nahođenju. Odbijanje narudžbe mora biti obrazloženo i ponuđač mora o tome odmah obavijestiti kupca.

Način plaćanja, dostava i troškovi dostave

Plaćanje robe kupljene u web trgovini www.jointhepartisans.com moguće je izvršiti pouzećem, putem sigurnog sustava plaćanja PayPal ili podržanom kreditnom karticom putem Stripe sustava.

Sve proizvode kupcu dostavlja ugovorni partner GLS Slovenija (u daljnjem tekstu: “dostavljač”) na adresu kupca u Sloveniji, koja je navedena u narudžbi.

Cijena dostave je 4€ po narudžbi.

Rok isporuke naručene robe je u pravilu 2-3 radna dana. Ukoliko robe nema na zalihi, ponuđač o tome obavještava kupca i dogovara s kupcem rok isporuke.

U slučajevima kada ponuđač raspolaže naručenim proizvodima na vrijeme iu skladu s ugovorom, ne odgovara za prekoračenje roka isporuke ugovorenog isporučitelja.

Isporuka robe

U slučaju dostave dostavnom službom DPD, primatelj je dužan preuzeti robu od dostavljača na adresi koju je odabrao prilikom kupnje, pod uvjetima koje propisuje DPD.

Kupac ili primatelj je dužan provjeriti količinu i kvalitetu robe prilikom primitka.

Kupac se izričito obvezuje da se zbog kasnije dostave robe ili drugačijeg načina dostave robe odriče drugih načina nadoknade učinjenih troškova, plaćene kupoprodajne cijene i plaćenih troškova dostave robe, kao što su odštetni zahtjevi u obliku građanske tužbe i slično, a zadržava sva ostala minimalna prava sukladno odredbama članka 23. i 24. Zakona o zaštiti potrošača. Svi proizvodi koji su na zalihi isporučuju se unutar 2-3 radna dana nakon primitka narudžbe. Robu ne šaljemo subotom, nedjeljom i praznicima.

Otkazivanje narudžbe

Nakon predane elektroničke narudžbe, kupac može odustati od narudžbe unutar 24 sata slanjem obavijesti o odustajanju na e-mail adresu [email protected]

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača (ZVPot), naručenu robu kupljenu na daljinu (što uključuje i kupnju putem interneta) možete vratiti bez razloga. Kupac ostvaruje pravo pristupa ugovoru tako da u roku od 15 dana od dana primitka robe pisanim putem obavijesti ponuđača na adresu [email protected] da odustaje od ugovora bez obrazloženja svoje odluke. Poruka se smatra pravovremenom ako je poslana u roku. Kupac je tada dužan vratiti robu Larso, s.p., u originalnoj ambalaži, u istoj količini te neoštećenu i nekorištenu najkasnije u roku od 30 dana od dana obavijesti o odustajanju od ugovora. na adresu Avgustinčičeva 37, 1000 Ljubljana. Troškove povrata robe snosi kupac. Ne prihvaćamo plaćanje otkupnine.

Povrat novca

Ukoliko odstupite od narudžbe, nakon što primimo robu i utvrdimo da je ista neoštećena, u istoj količini i neiskorištena, vratit ćemo vam sva izvršena plaćanja sukladno zakonu. Troškove povrata robe u slučaju odustajanja od narudžbe snosi kupac. Novac vraćamo u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 15 dana od primitka poruke o odustajanju od narudžbe i povratu robe. Prilikom povrata robe, kupac šalje i račun za robu i osobne podatke te transakcijski račun na mjesto gdje želi da mu se izvrši povrat uplate.

Odbijanje narudžbe

Internet trgovina www.jointhepartisans.com može odbiti narudžbu za koju utvrdi da je ne može izvršiti uz navedene uvjete i podatke kojima raspolaže.

Pohranjivanje narudžbe

Predan elektronski nalog odn kupoprodajni ugovor pohranjuje se u sjedištu tvrtke. Na zahtjev potrošača, kopiju narudžbe prima na e-mail adresu odn na fizičku adresu navedenu u narudžbi. Zahtjev možete uputiti na našu e-mail adresu [email protected] ili pisanim putem u sjedište tvrtke.

Reklamacija

U Larsi, s.p. brinemo o kvaliteti proizvoda. U slučaju da ste primili proizvod koji ne odgovara Vašim željama ili potrebama, zamijenit ćemo ga drugim ili na Vaš zahtjev vratiti novac. Možete ga vratiti neoštećenog, nekorištenog i u originalnom pakiranju u roku od 15 dana od kupnje na adresu: Larso, s.p., Avgustinčičeva 37, 1000 Ljubljana, a mi ćemo vam vratiti novac. Mogućnost povrata ne vrijedi ako je originalno pakiranje uklonjeno ili proizvod koji se koristi. Ne prihvaćamo plaćanje otkupnine.

Povrat oštećenih pošiljaka

U slučaju da je poštanski paket s kojim je kupac primio naručene proizvode fizički oštećen, nedostaje sadržaj ili ima znakove otvaranja, kupac je dužan pokrenuti postupak reklamacije kod tvrtke Larso, s.p.. To učiniti na e-mail [email protected] gmail.com, pošaljite sliku oštećenog paketa i/ili proizvoda, priložite kopiju računa i navedite broj online narudžbe. Zajedno s DPD-om osigurat ćemo da prigovor bude riješen u najkraćem mogućem roku.

Troškove slanja prigovora snosi davatelj putem DPD-a.

Politika privatnosti i zaštita podataka

Tvrtka Larso, s.p. se zalaže za trajnu zaštitu svih osobnih podataka. Svi podaci dobiveni putem web stranice www.jointhepartisans.com koristit će se isključivo za slanje informativnog materijala, ponuda, računa i ostale potrebne komunikacije. Podatke korisnika nećemo prosljeđivati ​​trećoj strani, osim u slučaju pisanog zahtjeva državnih institucija.

Ukoliko želite obaviti kupovinu u internet trgovini Join The Partisans potrebni su nam sljedeći podaci za plaćanje:

Ime i prezime

podaci o adresi

mjesto

poštanski broj

telefon

To nam omogućuje da osiguramo nesmetan proces za konačno izvršenje vaše narudžbe i da vas obavijestimo o svim promjenama vaše narudžbe.

Podaci o isporuci su isti kao i podaci o plaćanju.

Internetska trgovina Join The Partisans također može automatski prikupljati neke podatke o hardveru i softveru vašeg računala. Ovi podaci uključuju: IP adresu, vrstu preglednika, nazive domena, vrijeme pristupa i adrese web stranica koje ste posjetili u našoj online trgovini. Pružatelj koristi ove podatke isključivo za izračun opće statistike korištenja Internet trgovine Join The Partisans i optimizaciju.

Sigurnost online trgovine

U internetskoj trgovini Join The Partisans koristimo nekoliko sigurnosnih i zaštitnih sustava koji osiguravaju odgovarajuću zaštitu od gubitka ili zlouporabe podataka.

Odgovornost

Larso, s.p. ne odgovara za posljedice korištenja proizvoda kupljenih putem Internet trgovine Join The Partisans, a koje proizlaze iz korištenja koje nije u skladu s uputama za korištenje tih proizvoda. Sav sadržaj na web stranici www.jointhepartisans.com je informativnog karaktera i može se koristiti samo kao izvor općih informacija.

Larso, s.p. nije odgovoran za smetnje u odvijanju usluge, koje su posljedica radnji korisnika (npr. računalo zaraženo virusima) ili pružatelja ruta ili infrastrukture koju koristi usluga internetske trgovine Join The Partisans (npr. ispad internet).

Larso, s.p. posluje u skladu s važećom zakonskom regulativom te u svakom trenutku brine o korisnicima i kupcima. U svim sporovima daje sve od sebe da se dođe do sporazumnog rješenja. Svaku eventualnu reklamaciju kupac može uputiti na objavljene kontakte.

Larso, s.p.. uvijek se trudi pružiti odgovarajući slikovni materijal, opis proizvoda i upute. Ipak, fotografije proizvoda u Internet prodavnici Join The Partisans su simbolične, a dostupni tekstualni materijali informativnog karaktera. Kupac ili korisnik mora prije uporabe pročitati i pridržavati se uputa priloženih uz određeni proizvod.

Korisnici nas u svakom trenutku mogu upozoriti na eventualne greške, na čemu ćemo im u internet prodavnici Join The Partisans  biti iskreno zahvalni.

Pritužbe i sporovi i primjena prava

Ponuditelj se pridržava važećih zakona iz područja zaštite potrošača. Trudi se svim silama ispunjavati svoju dužnost uspostaviti učinkovit sustav rješavanja prigovora i odrediti osobu s kojom se kupac u slučaju problema može kontaktirati putem e-maila. Korisnik (kupac) može podnijeti prigovor na e-mail adresu [email protected] Postupak rješavanja prigovora je povjerljiv.

Ponuditelj će u roku od pet radnih dana potvrditi da je zaprimio prigovor te obavijestiti korisnika (kupca) koliko dugo će ga rješavati te ga obavještavati o tijeku postupka. Ponuditelj će se potruditi da se eventualni sporovi riješe mirnim putem. Ukoliko se sporazumno rješenje spora ne postigne, za rješavanje svih sporova između ponuđača i korisnika (kupca) isključivo je mjesno nadležan stvarno nadležni sud u Ljubljani. Davatelj i korisnik (kupac), kao sudionici elektroničkog poslovanja, međusobno priznaju valjanost elektroničkih poruka pred sudom.

Za ove Opće uvjete poslovanja i za sve sporove između ponuđača i korisnika (kupca) primjenjuje se i primjenjuje se slovensko materijalno i procesno pravo, a ne vrijede pravila međunarodnog privatnog prava koja upućuju na primjenu nekog drugog prava.

Na sve odnose te prava i obveze koji nisu uređeni ovim Općim uvjetima na odgovarajući se način primjenjuju odredbe Obveznog zakonika, Zakona o elektroničkom poslovanju na tržištu, Zakona o zaštiti osobnih podataka i Zakona o zaštiti potrošača.

Izmjene općih uvjeta poslovanja

U slučaju izmjene propisa koji uređuju poslovanje internetskih trgovina, zaštitu podataka i druga područja vezana za poslovanje internetske trgovine pružatelja te u slučaju promjene vlastite poslovne politike, pružatelj može izmijeniti i/ili dopuniti ovih Općih uvjeta poslovanja o kojima će svaki put na prikladan način upoznati korisnike, što uključuje i informiranje putem web stranice www.jointhepartisans.com.  Svakokratne izmjene i/ili dopune Općih uvjeta poslovanja stupaju na snagu i primjenjuju se istekom roka od osam dana od objave izmjena i/ili dopuna. Ukoliko je izmjena i/ili dopuna Općih uvjeta nužna radi usklađivanja s propisima, te izmjene i/ili dopune mogu iznimno stupiti na snagu i koristiti se u kraćem roku.

Larso, s.p. posluje u skladu sa Zakonom o elektroničkom poslovanju na tržištu (ZEPT) i na temelju njega donesenim propisima.

Želimo vam ugodnu i pristupačnu kupnju u našoj online trgovini.

Vaš Larso

Acquisto e condizioni

Le Condizioni Generali del negozio online www.jointhepartisans.com sono state redatte in conformità alla legge sulla tutela dei consumatori (ZVPot) e sulla base delle raccomandazioni della Camera di Commercio e dell’Industria slovena e dei codici internazionali per il commercio online ed elettronico.

Le Condizioni generali di contratto regolano le modalità di funzionamento del negozio online www.jointhepartisans.com (di seguito denominato “negozio online Join The Partisans”) gestito da Larso, s.p., Avgustinčičeva 37, 1000 Lubiana (di seguito denominato “Fornitore”), i diritti e gli obblighi del Fornitore e dei visitatori del sito web www.jointhepartisans.com e degli utenti che effettuano un acquisto tramite il sito web www.jointhepartisans.com (di seguito denominati “Acquirente”).

Il fornitore:

Larso, s.p.

Via Avgustinčičeva 37

1000 Lubiana

Codice fiscale: 60063726

Numero di registrazione: 8423466000

Informazioni disponibili sul sito web www.jointhepartisans.com

Il Fornitore si impegna a mettere a disposizione dell’Acquirente, in qualsiasi momento, le seguenti informazioni:

l’identità dell’offerente (nome e sede legale della società, numero di registrazione),

dati di contatto per consentire all’utente o all’acquirente di comunicare con il fornitore,

le caratteristiche essenziali della merce, le condizioni, i costi e le possibili modalità di consegna della merce, i prezzi esposti in modo chiaro e inequivocabile e la chiara indicazione se sono già comprensivi di tasse e spese di consegna,

le possibili modalità di pagamento, la validità temporale dell’offerta e le condizioni e i termini di recesso dal contratto,

una spiegazione della procedura di reclamo, compresi i dettagli completi della persona di contatto o del servizio clienti.

Ordine, conferma di ricezione dell’ordine, verifica e conferma dell’ordine

Al ricevimento di un ordine inviato dall’Acquirente, il Fornitore confermerà immediatamente all’Acquirente l’accettazione dell’ordine. Non si tratta di una conferma che la merce è in magazzino o che la spedizione della merce è iniziata, ma solo di una notifica all’acquirente che il fornitore ha ricevuto l’ordine e che è iniziato il processo di verifica della consegnabilità della merce.

Dopo la verifica della consegna, il fornitore invia all’acquirente una conferma d’ordine con un link in un’e-mail contenente informazioni sulla data di consegna e sull’esecuzione della consegna. Il contratto di acquisto tra il fornitore e l’acquirente si conclude nel momento in cui il fornitore invia la conferma d’ordine da parte dell’acquirente via Internet.

Prezzo

Tutti i prezzi sul sito web sono espressi in euro e non includono l’IVA. Un prezzo ridotto è un prezzo regolare ridotto al quale il prodotto in vetrina viene venduto per un periodo di tempo fisso o indeterminato.

Tutti i prezzi del negozio online sono i prezzi dei prodotti e non includono le spese di spedizione. Tutti i prezzi sono validi solo per l’ordinazione elettronica dei prodotti tramite il negozio online. I prezzi sono validi al momento dell’ordine e non hanno una validità predefinita. I prezzi sono validi in caso di pagamento tramite le opzioni di pagamento pubblicate. Le immagini dei prodotti sono solo a scopo illustrativo e non riflettono necessariamente lo stato effettivo dell’offerta.

A causa della natura del commercio sul World Wide Web, l’offerta del negozio online di Join The Partisans cambia e viene aggiornata rapidamente e frequentemente. Nonostante i nostri sforzi per fornire informazioni aggiornate e precise sui fornitori del negozio online Join The Partisans, è possibile che le informazioni sui prezzi o sulla consegna non siano corrette. In questo caso, o nel caso in cui il prezzo o lo stato di consegna cambino durante l’elaborazione dell’ordine stesso, il fornitore consentirà all’acquirente di annullare l’acquisto o di offrire la migliore soluzione possibile con reciproca soddisfazione di entrambe le parti.

Protezione dei consumatori

Larso, s.p. vende prodotti attraverso il sito www.jointhepartisans.com esclusivamente ai consumatori. A causa della natura specifica e limitata della merce, il cliente può ordinare fino a un massimo di 15 articoli dello stesso prodotto in un unico ordine.

Il fornitore ha il diritto di rifiutare un ordine online. Il rifiuto dell’ordine deve essere motivato e il fornitore deve informare immediatamente l’acquirente.

Modalità di pagamento, consegna e spese di spedizione

Il pagamento della merce acquistata nel negozio online www.jointhepartisans.com può essere effettuato in contrassegno, tramite il sistema di pagamento sicuro PayPal o con una carta di credito supportata tramite Stripe.

Tutti i prodotti saranno consegnati all’Acquirente dal partner contrattuale di GLS Slovenia (di seguito denominato “Partner di consegna”) all’indirizzo dell’Acquirente in Slovenia, specificato nell’ordine.

Il prezzo di consegna è di 4 € per ordine.

I tempi di consegna della merce ordinata sono generalmente di 2 – 3 giorni lavorativi. Se la Merce non è disponibile a magazzino, il Fornitore dovrà informare l’Acquirente e concordare con lui i tempi di consegna.

Nel caso in cui il fornitore spedisca i prodotti ordinati in tempo e in conformità al contratto, il fornitore non sarà responsabile per il superamento dei tempi di consegna da parte del contraente contrattuale.

Consegna della merce

In caso di consegna tramite un servizio di consegna DPD, il destinatario è tenuto a ritirare la merce dal corriere all’indirizzo scelto dal destinatario durante il processo di acquisto, secondo i termini e le condizioni stabiliti da DPD.

L’Acquirente o il destinatario è tenuto a verificare la quantità e la qualità della merce al momento del ritiro.

L’Acquirente si impegna espressamente a rinunciare, in conseguenza della ritardata consegna della merce o di una diversa modalità di consegna della stessa, a qualsiasi altro mezzo di recupero dei costi sostenuti, del prezzo di acquisto pagato e delle spese di consegna pagate, quali, ad esempio, richieste di risarcimento danni sotto forma di azioni civili e simili, ma conserva tutti gli altri diritti minimi in conformità alle disposizioni degli articoli 23 e 24 della legge sulla tutela dei consumatori. Spediremo tutti i prodotti in stock entro 2-3 giorni lavorativi dal ricevimento dell’ordine. Non spediamo la merce il sabato, la domenica o nei giorni festivi.

Recesso da un ordine

Dopo aver effettuato un ordine elettronico, il Cliente può recedere dall’ordine entro 24 ore inviando una comunicazione di recesso a [email protected]

In conformità alla legge sulla tutela dei consumatori (ZVPot), è possibile restituire la merce ordinata acquistata nell’ambito di un contratto a distanza (che include gli acquisti effettuati via Internet) senza alcun motivo. Il diritto di recesso viene esercitato dall’acquirente comunicando per iscritto al fornitore, all’indirizzo [email protected], entro 15 giorni dal ricevimento della merce, la propria intenzione di recedere dal contratto, senza essere tenuto a motivare la propria decisione. La comunicazione si considera tempestiva se viene effettuata entro il termine. L’Acquirente dovrà quindi restituire la merce a Larso, s.p. all’indirizzo Avgustinčičeva 37, 1000 Lubiana, nella sua confezione originale, in quantità inalterata e in condizioni non danneggiate e non utilizzate, entro e non oltre 30 giorni dalla data della comunicazione di recesso. Le spese di restituzione della merce sono a carico dell’Acquirente. Non accettiamo spedizioni di riscatto.

Rimborso del prezzo di acquisto

In caso di annullamento dell’ordine, rimborseremo tutti i pagamenti effettuati in conformità con la legge al ricevimento della merce e dopo aver accertato che la stessa è integra, in quantità invariata e non utilizzata. Le spese di restituzione della merce in caso di recesso dall’ordine sono a carico dell’acquirente. Il rimborso avverrà nel più breve tempo possibile e comunque entro 15 giorni dal ricevimento della comunicazione di recesso e dalla restituzione della merce. Al momento della restituzione della merce, l’Acquirente dovrà inviare anche la fattura della merce e i dati personali e un conto di transazione a cui desidera che il pagamento venga restituito.

Rifiuto dell’ordine

Il negozio online www.jointhepartisans.com può rifiutare un ordine per il quale ritiene che non sia possibile eseguirlo alle condizioni e con le informazioni a sua disposizione.

Memorizzazione dell’ordine

L’ordine o il contratto d’acquisto elettronico viene conservato presso la sede legale dell’azienda. Su richiesta del consumatore, una copia dell’ordine sarà inviata all’indirizzo e-mail o all’indirizzo fisico indicato nell’ordine. La richiesta può essere inoltrata al nostro indirizzo e-mail [email protected] o per iscritto alla sede legale della società.

Reclamo

Alla Larso,s.p. ci impegniamo a realizzare prodotti di qualità. Nel caso in cui abbiate ricevuto un prodotto che non soddisfa i vostri desideri o le vostre esigenze, lo sostituiremo con un altro o, se lo desiderate, vi rimborseremo il denaro. Potete restituirlo integro, non usato e nella confezione originale entro 15 giorni dall’acquisto a Larso, s.p., Avgustinčičeva 37, 1000 Ljubljana e vi rimborseremo il denaro. L’opzione di restituzione non si applica se l’imballaggio originale è stato rimosso o se il prodotto è stato utilizzato. Non accettiamo spedizioni di riscatto.

Restituzione di articoli danneggiati

Nel caso in cui il pacco postale con cui il cliente ha ricevuto i prodotti ordinati sia fisicamente danneggiato, manchi del contenuto o presenti segni di apertura, il cliente dovrà avviare la procedura di reclamo con Larso,s.p. Inviando una foto del pacco danneggiato e/o dei prodotti a [email protected], allegando una copia della fattura e allegando il numero dell’ordine online. Insieme a DPD, ci assicureremo che il reclamo venga risolto nel più breve tempo possibile.

I costi di invio del reclamo sono coperti dal fornitore tramite DPD.

Informativa sulla privacy e sulla protezione dei dati

Larso, s.p. si impegna a proteggere in modo permanente tutti i dati personali. Tutti i dati ottenuti attraverso il sito www.jointhepartisans.com saranno utilizzati esclusivamente per l’invio di materiale informativo, offerte, fatture e altre comunicazioni necessarie. I dati dell’utente non saranno divulgati a terzi, tranne in caso di richiesta scritta da parte di un’istituzione governativa.

Se si desidera effettuare un acquisto nel negozio online di Join The Partisans, per il pagamento sono necessarie le seguenti informazioni:

Nome e cognome

Dettagli dell’indirizzo

Luogo

Codice postale

telefono

Questo ci permette di garantire un processo agevole per l’esecuzione finale dell’ordine e di informarvi di eventuali modifiche al momento dell’ordine.

I dati di consegna sono gli stessi del pagamento.

Il negozio online Diventare Partigiani può anche raccogliere automaticamente alcune informazioni sull’hardware e sul software del vostro computer. Queste informazioni comprendono: indirizzo IP, tipo di browser, nomi di dominio, tempi di accesso e indirizzi delle pagine web visitate nel nostro negozio online. Queste informazioni vengono utilizzate esclusivamente per il calcolo di statistiche generali sull’utilizzo del negozio online Diventare Partigiani e per scopi di ottimizzazione.

Sicurezza del negozio online

Nel negozio online Join The Partisans utilizziamo diversi sistemi di sicurezza e protezione per garantire un’adeguata protezione contro la perdita o l’abuso dei dati.

Responsabilità

Larso, s.p. non è responsabile delle conseguenze dell’uso dei prodotti acquistati tramite il negozio online Join The Partisans, derivanti da un uso non conforme alle istruzioni d’uso di tali prodotti. Tutti i contenuti del sito web www.jointhepartisans.com sono di natura informativa e possono essere utilizzati solo come fonte di informazioni generali. 

Larso,s.p. non è responsabile per eventuali interruzioni del funzionamento del servizio causate dal comportamento dell’utente (es. computer infettati da virus) o dai fornitori dei percorsi o delle infrastrutture utilizzate dal servizio di shop online Join The Partisans (es. guasto alla rete di interconnessione).

Larso, s.p. rispetta la normativa vigente e si prende cura degli utenti e dei clienti in ogni momento. In caso di controversie, Larso farà del suo meglio per raggiungere una soluzione amichevole. Eventuali reclami possono essere indirizzati ai contatti pubblicati.

Larso, s.p. si impegna a fornire in ogni momento immagini, descrizioni e istruzioni adeguate per i prodotti. Tuttavia, le fotografie dei prodotti presenti nel negozio online Join The Partisans sono simboliche e i materiali testuali disponibili hanno uno scopo puramente informativo. L’acquirente o l’utente deve leggere e seguire le istruzioni fornite con il prodotto prima dell’uso.

Gli utenti possono segnalarci in qualsiasi momento eventuali errori, di cui noi del negozio online Join The Partisans  siamo molto grati.

Reclami e controversie e applicazione della legge

Il Fornitore rispetta la normativa vigente in materia di tutela dei consumatori. Si impegnerà al massimo per rispettare l’obbligo di istituire un sistema efficace di gestione dei reclami e di designare una persona che il cliente possa contattare via e-mail in caso di problemi. L’utente (acquirente) può inviare un reclamo a [email protected] Il processo di gestione dei reclami è riservato.

L’Offerente confermerà la ricezione del reclamo entro cinque giorni lavorativi e informerà l’Utente (Cliente) del tempo necessario per l’elaborazione del reclamo e lo terrà informato sull’avanzamento del reclamo. Il Fornitore farà del suo meglio per risolvere qualsiasi controversia in via amichevole. Se non si raggiunge un accordo amichevole, il tribunale di Lubiana, competente per giurisdizione, avrà la giurisdizione esclusiva per risolvere tutte le controversie tra il Fornitore e l’Utente (Acquirente). Il Fornitore e l’Utente (Acquirente), in quanto partecipanti al commercio elettronico, riconoscono reciprocamente la validità dei messaggi elettronici in tribunale.

Le presenti Condizioni generali di contratto e tutte le controversie tra l’Offerente e l’Utente (Acquirente) saranno disciplinate e regolate dal diritto sostanziale e procedurale sloveno, senza alcuna norma di diritto internazionale privato che faccia riferimento all’applicazione di altre leggi.

Le disposizioni del Codice delle Obbligazioni, della Legge sul Commercio Elettronico sul Mercato, della Legge sulla Protezione dei Dati Personali e della Legge sulla Protezione dei Consumatori si applicheranno, mutatis mutandis, a tutti i rapporti e diritti e obblighi non regolati dalle presenti Condizioni Generali.

Modifiche alle Condizioni generali di contratto

L’Offerente può modificare e/o integrare i presenti Termini e Condizioni Generali in caso di modifiche alle normative che regolano il funzionamento dei negozi online, la protezione dei dati e altri ambiti relativi al funzionamento del negozio online dell’Offerente, nonché in caso di modifiche alla propria politica commerciale, e ne informerà gli Utenti in modo appropriato, il che include, in particolare, la notifica tramite il sito web www.jointhepartisans.com.  Eventuali modifiche e/o integrazioni alle Condizioni Generali di Contratto entreranno in vigore e saranno applicabili allo scadere di un periodo di otto giorni dalla data di pubblicazione delle modifiche e/o integrazioni. Se una modifica e/o un emendamento alle Condizioni Generali è necessaria per conformarsi alle normative, tali modifiche e/o emendamenti possono eccezionalmente entrare in vigore e applicarsi entro un periodo di tempo più breve.

Larso, s.p. opera in conformità alla Legge sul Commercio Elettronico sul Mercato (ZEPT) e ai regolamenti adottati sulla base della stessa.

Vi auguriamo una piacevole e vantaggiosa esperienza di acquisto nel nostro negozio online.

Il vostro Larso

Kauf und Bedingungen

Die Allgemeinen Geschäftsbedingungen des Online-Shops www.jointhepartisans.com wurden in Übereinstimmung mit dem Verbraucherschutzgesetz (ZVPot) und auf der Grundlage der Empfehlungen der slowenischen Industrie- und Handelskammer sowie internationaler Kodizes für den Online- und elektronischen Handel erstellt.

Die Allgemeinen Geschäftsbedingungen regeln die Funktionsweise des von Larso, s.p., Avgustinčičeva 37, 1000 Ljubljana (im Folgenden „Anbieter“) betriebenen Online-Shops www.jointhepartisans.com (im Folgenden „Join The Partisans Online-Shop“), die Rechte und Pflichten des Anbieters und der Besucher der Website www.jointhepartisans.com sowie der Nutzer, die einen Kauf über die Website www.jointhepartisans.com tätigen (im Folgenden „Käufer“).

Der Anbieter:

Larso, s.p.

Avgustinčičeva-Straße 37

1000 Ljubljana

Steuernummer: 60063726

Registrierungsnummer:8423466000

Informationen auf der Website www.jointhepartisans.com

Der Anbieter verpflichtet sich, dem Käufer jederzeit die folgenden Informationen zur Verfügung zu stellen:

die Identität des Bieters (Name und Sitz des Unternehmens, Registriernummer),

Kontaktangaben, die es dem Nutzer oder Käufer ermöglichen, mit dem Anbieter zu kommunizieren,

die wesentlichen Merkmale der Waren, die Bedingungen, die Kosten und die möglichen Arten der Lieferung der Waren, die Preise, die klar und unmissverständlich angegeben werden, und eine klare Angabe, ob sie bereits Steuern und Lieferkosten enthalten,

die möglichen Zahlungsmodalitäten, die zeitliche Gültigkeit des Angebots sowie die Bedingungen und Fristen für den Rücktritt vom Vertrag,

eine Erläuterung des Beschwerdeverfahrens, einschließlich vollständiger Angaben zur Kontaktperson oder zum Kundendienst.

Bestellung, Bestätigung des Eingangs der Bestellung, Prüfung und Bestätigung der Bestellung

Nach Erhalt einer Bestellung des Käufers wird der Lieferant dem Käufer unverzüglich die Annahme der Bestellung bestätigen. Dies ist keine Bestätigung, dass die Ware auf Lager ist oder dass der Versand der Ware begonnen hat, sondern lediglich eine Mitteilung an den Käufer, dass der Lieferant die Bestellung erhalten hat und dass der Prozess der Überprüfung der Lieferfähigkeit der Ware begonnen hat.

Nach Prüfung der Lieferung sendet der Lieferant dem Käufer eine Auftragsbestätigung mit einem Link in einer E-Mail, die Informationen über den Liefertermin und die Lieferleistung enthält. Der Kaufvertrag zwischen dem Lieferanten und dem Käufer kommt in dem Moment zustande, in dem der Lieferant die Auftragsbestätigung des Käufers über das Internet versendet.

Preis

Alle Preise auf der Website sind in Euro angegeben und enthalten keine Mehrwertsteuer. Ein reduzierter Preis ist ein reduzierter regulärer Preis, zu dem das vorgestellte Produkt für einen bestimmten oder unbestimmten Zeitraum verkauft wird.

Alle Preise im Online-Shop sind die Preise der Produkte und enthalten keine Lieferkosten. Alle Preise gelten nur bei elektronischer Bestellung von Produkten über den Online-Shop. Die Preise sind zum Zeitpunkt der Bestellung gültig und haben keine vordefinierte Gültigkeit. Die Preise sind gültig im Falle der Zahlung durch die veröffentlichten Zahlungsoptionen. Die Produktabbildungen dienen lediglich der Veranschaulichung und geben nicht unbedingt den vollständigen Ist-Zustand des Angebots wieder.

Es liegt in der Natur des Geschäftsverkehrs im World Wide Web, dass sich das Angebot des Join The Partisans Online-Shops schnell und häufig ändert und aktualisiert wird. Trotz unserer Bemühungen, möglichst aktuelle und korrekte Lieferanteninformationen im Join The Partisans-Onlineshop bereitzustellen, kann es vorkommen, dass Preis- oder Lieferinformationen nicht korrekt sind. In diesem Fall oder wenn sich der Preis oder der Lieferstatus während der Bearbeitung der Bestellung selbst ändert, wird der Lieferant dem Kunden die Möglichkeit geben, vom Kauf zurückzutreten oder die bestmögliche Lösung zur beiderseitigen Zufriedenheit anzubieten.

Verbraucherschutz

Larso, s.p. verkauft Waren über die Website www.jointhepartisans.com ausschließlich an Verbraucher. Aufgrund der spezifischen und begrenzten Beschaffenheit der Waren kann der Kunde bis zu 15 Stück desselben Produkts in einer Bestellung bestellen.

Der Anbieter hat das Recht, eine Online-Bestellung abzulehnen. Die Ablehnung der Bestellung muss begründet werden und der Anbieter muss den Käufer unverzüglich informieren.

Zahlungsweise, Lieferung und Lieferkosten

Die Bezahlung der im Online-Shop www.jointhepartisans.com gekauften Waren kann per Nachnahme, über das sichere Zahlungssystem PayPal oder mit einer unterstützten Kreditkarte über Stripe erfolgen.

Alle Produkte werden dem Käufer durch den Vertragspartner von GLS Slowenien (im Folgenden „Lieferpartner“ genannt) an die in der Bestellung angegebene Adresse des Käufers in Slowenien geliefert.

Der Lieferpreis beträgt 4 € pro Bestellung.

Die Lieferzeit für die bestellten Waren beträgt in der Regel 2 – 3 Arbeitstage. Sind die Waren nicht vorrätig, so teilt der Lieferant dies dem Käufer mit und vereinbart mit ihm die Lieferfrist.

In den Fällen, in denen der Lieferant die bestellten Produkte rechtzeitig und vertragsgemäß versendet, haftet der Lieferant nicht für die Überschreitung der Lieferfrist durch den vertraglichen Lieferer.

Lieferung von Waren

Im Falle einer Lieferung durch einen DPD-Zustelldienst ist der Empfänger verpflichtet, die Ware bei dem Kurier an der vom Empfänger während des Kaufvorgangs gewählten Adresse abzuholen, vorbehaltlich der von DPD festgelegten Bedingungen und Konditionen.

Der Käufer bzw. der Empfänger ist verpflichtet, die Menge und Qualität der Waren bei der Abholung zu überprüfen.

Der Käufer verpflichtet sich ausdrücklich, dass er infolge der verspäteten Lieferung der Ware oder einer anderen Art der Lieferung der Ware auf alle anderen Mittel zur Erstattung der entstandenen Kosten, des gezahlten Kaufpreises und der gezahlten Lieferkosten, wie z.B. Schadensersatzansprüche in Form von Zivilklagen und dergleichen, verzichtet, behält aber alle anderen Mindestrechte gemäß den Bestimmungen der Artikel 23 und 24 des Verbraucherschutzgesetzes. Wir versenden alle vorrätigen Produkte innerhalb von 2-3 Arbeitstagen nach Eingang Ihrer Bestellung. An Samstagen, Sonntagen und Feiertagen werden keine Waren versandt.

Rücktritt von einem Auftrag

Nach Aufgabe einer elektronischen Bestellung kann der Kunde innerhalb von 24 Stunden von der Bestellung zurücktreten, indem er eine Rücktrittserklärung an [email protected] schickt.

Gemäß dem Verbraucherschutzgesetz (ZVPot) können Sie bestellte Waren, die Sie im Rahmen eines Fernabsatzvertrags (dazu gehören auch Einkäufe über das Internet) erworben haben, ohne Angabe von Gründen zurückgeben. Das Rücktrittsrecht wird vom Käufer ausgeübt, indem er den Anbieter innerhalb von 15 Tagen nach Erhalt der Ware schriftlich unter [email protected] darüber informiert, dass er vom Vertrag zurücktritt, ohne dass er eine Begründung für seine Entscheidung angeben muss. Die Mitteilung gilt als rechtzeitig, wenn sie innerhalb der Frist erfolgt. Der Käufer muss dann die Waren spätestens 30 Tage nach dem Datum der Widerrufserklärung an Larso, s.p. an die Adresse Avgustinčičeva 37, 1000 Ljubljana, in ihrer Originalverpackung, in unveränderter Menge und in unbeschädigtem und unbenutztem Zustand zurücksenden. Die Kosten für die Rücksendung der Waren gehen zu Lasten des Käufers. Wir akzeptieren keine Rücknahmesendungen.

Rückerstattung des Kaufpreises

Wenn Sie Ihre Bestellung stornieren, erstatten wir Ihnen alle geleisteten Zahlungen in Übereinstimmung mit dem Gesetz zurück, sobald wir die Ware erhalten und festgestellt haben, dass sie unbeschädigt, in unveränderter Menge und unbenutzt ist. Die Kosten der Rücksendung der Ware im Falle des Rücktritts von der Bestellung sind vom Käufer zu tragen. Wir erstatten das Geld so schnell wie möglich, spätestens jedoch innerhalb von 15 Tagen nach Eingang der Widerrufserklärung und Rücksendung der Ware. Bei der Rücksendung der Waren muss der Käufer auch die Rechnung für die Waren sowie seine persönlichen Daten und ein Transaktionskonto, auf das er die Zahlung zurücküberweisen möchte, übermitteln.

Ablehnung des Auftrags

Der Online-Shop www.jointhepartisans.com kann eine Bestellung ablehnen, wenn er feststellt, dass es nicht möglich ist, die Bestellung unter den Bedingungen und mit den ihm zur Verfügung stehenden Informationen auszuführen.

Speicherung der Bestellung

Die elektronische Bestellung oder der Kaufvertrag wird am Sitz des Unternehmens gespeichert. Auf Verlangen des Verbrauchers wird eine Kopie der Bestellung an die in der Bestellung angegebene E-Mail-Adresse oder physische Adresse gesandt. Der Antrag kann an unsere E-Mail-Adresse [email protected] oder schriftlich an den eingetragenen Sitz des Unternehmens gerichtet werden.

Reklamation

Bei Larso,s.p. haben wir uns zu Qualitätsprodukten verpflichtet. Sollten Sie ein Produkt erhalten haben, das nicht Ihren Wünschen oder Bedürfnissen entspricht, werden wir es durch ein anderes ersetzen oder Ihnen Ihr Geld zurückerstatten, wenn Sie dies wünschen. Sie können es unbeschädigt, unbenutzt und in der Originalverpackung innerhalb von 15 Tagen nach dem Kauf an Larso, s.p., Avgustinčičeva 37, 1000 Ljubljana zurückschicken und wir erstatten Ihnen Ihr Geld. Das Rückgaberecht gilt nicht, wenn die Originalverpackung entfernt wurde oder das Produkt benutzt wurde. Wir akzeptieren keine Rücknahme-Sendungen.

Rückgabe von beschädigten Artikeln

Für den Fall, dass das Postpaket, mit dem der Kunde die bestellten Produkte erhalten hat, physisch beschädigt ist, der Inhalt fehlt oder Anzeichen des Öffnens aufweist, muss der Kunde das Reklamationsverfahren bei Larso,s.p. einleiten. Dies sollte geschehen, indem er ein Foto des beschädigten Pakets und/oder der Produkte an [email protected] schickt, eine Kopie der Rechnung beifügt und die Online-Bestellnummer anfügt. Gemeinsam mit DPD werden wir dafür sorgen, dass die Beschwerde so schnell wie möglich gelöst wird.

Die Kosten für den Versand der Beschwerde werden vom Anbieter über DPD übernommen.

Politik zum Schutz der Privatsphäre und zum Datenschutz

Larso, s.p. verpflichtet sich zum ständigen Schutz aller persönlichen Daten. Alle über die Website www.jointhepartisans.com erhaltenen Daten werden ausschließlich für die Zusendung von Informationsmaterial, Angeboten, Rechnungen und anderen notwendigen Mitteilungen verwendet. Die Daten des Nutzers werden nicht an Dritte weitergegeben, es sei denn, es liegt eine schriftliche Anfrage einer staatlichen Einrichtung vor.

Wenn Sie im Online-Shop von Join The Partisans einkaufen möchten, benötigen wir für die Bezahlung die folgenden Angaben:

Vorname und Nachname

Angaben zur Adresse

Ort

Postleitzahl

Telefon

Auf diese Weise können wir einen reibungslosen Ablauf bei der endgültigen Ausführung Ihrer Bestellung gewährleisten und Sie über eventuelle Änderungen zum Zeitpunkt der Bestellung informieren.

Die Lieferdaten sind die gleichen wie die Zahlungsdaten.

Der Become a Partisan-Onlineshop kann auch automatisch einige Informationen über Ihre Computerhardware und -software sammeln. Zu diesen Informationen gehören: IP-Adresse, Browsertyp, Domainnamen, Zugriffszeiten und die Adressen der Webseiten, die Sie in unserem Online-Shop besucht haben. Diese Informationen werden ausschließlich zur Erstellung von allgemeinen Statistiken über die Nutzung des Online-Shops Become a Partisan und zu Optimierungszwecken verwendet.

Sicherheit des Online-Shops

Im Online-Shop von Join The Partisans setzen wir verschiedene Sicherheits- und Schutzsysteme ein, um einen angemessenen Schutz vor Datenverlust oder -missbrauch zu gewährleisten.

Haftung

Larso, s.p. haftet nicht für die Folgen der Verwendung von Produkten, die über den Join The Partisans Online-Shop gekauft wurden, die sich aus einer Verwendung ergeben, die nicht mit der Gebrauchsanweisung dieser Produkte übereinstimmt. Der gesamte Inhalt der Website www.jointhepartisans.com hat informativen Charakter und kann nur als allgemeine Informationsquelle genutzt werden. 

Larso,s.p. haftet nicht für Störungen im Betrieb des Dienstes, die durch das Verhalten des Nutzers (z.B. durch einen mit Viren infizierten Computer) oder durch die Anbieter der vom Join The Partisans Online-Shop-Dienst genutzten Wege oder Infrastruktur (z.B. Ausfall des Verbindungsnetzes) verursacht werden.

Larso, s.p. hält sich an die geltende Gesetzgebung und kümmert sich zu jeder Zeit um die Benutzer und Kunden. Im Falle von Streitigkeiten bemüht sich Larso nach besten Kräften um eine gütliche Einigung. Etwaige Beschwerden können an die veröffentlichten Kontakte gerichtet werden.

Larso, s.p. ist bestrebt, jederzeit angemessene Produktbilder, Beschreibungen und Anleitungen bereitzustellen. Die Fotos der Produkte im Online-Shop Join The Partisans sind jedoch symbolisch und die verfügbaren Textmaterialien dienen nur zu Informationszwecken. Der Käufer oder Benutzer muss die mit dem Produkt gelieferte Anleitung vor dem Gebrauch lesen und befolgen.

Nutzer können uns jederzeit auf Fehler hinweisen, wofür wir vom Join The Partisans Onlineshop sehr dankbar sind.

Beschwerden und Streitigkeiten und Anwendung des Rechts

Der Anbieter hält sich an die geltende Verbraucherschutzgesetzgebung. Er bemüht sich nach Kräften, seiner Verpflichtung nachzukommen, ein wirksames System zur Bearbeitung von Beschwerden einzurichten und eine Person zu benennen, an die sich der Kunde im Falle von Problemen per E-Mail wenden kann. Der Nutzer (Käufer) kann eine Beschwerde an [email protected] senden. Die Bearbeitung der Beschwerde ist vertraulich.

Der Anbieter bestätigt den Eingang der Beschwerde innerhalb von fünf Arbeitstagen und teilt dem Nutzer (Kunden) mit, wie lange die Bearbeitung der Beschwerde dauern wird, und hält den Nutzer (Kunden) über den Fortgang der Beschwerde informiert. Der Anbieter wird sich nach besten Kräften bemühen, etwaige Streitigkeiten gütlich beizulegen. Kommt keine gütliche Einigung zustande, ist für die Beilegung aller Streitigkeiten zwischen dem Anbieter und dem Nutzer (Käufer) ausschließlich das zuständige Gericht in Ljubljana zuständig. Der Anbieter und der Nutzer (Käufer) erkennen als Teilnehmer am elektronischen Geschäftsverkehr gegenseitig die Gültigkeit von elektronischen Nachrichten vor Gericht an.

Diese Allgemeinen Geschäftsbedingungen und alle Streitigkeiten zwischen dem Anbieter und dem Nutzer (Käufer) unterliegen dem slowenischen materiellen und prozessualen Recht, ohne jegliche Regeln des internationalen Privatrechts, die auf die Anwendung eines anderen Rechts verweisen.

Die Bestimmungen des Obligationenrechts, des Gesetzes über den elektronischen Geschäftsverkehr auf dem Markt, des Gesetzes über den Schutz personenbezogener Daten und des Gesetzes über den Verbraucherschutz gelten sinngemäß für alle Beziehungen und Rechte und Pflichten, die nicht in diesen Allgemeinen Geschäftsbedingungen geregelt sind.

Änderungen der Allgemeinen Geschäftsbedingungen (AGB)

Der Anbieter kann diese Allgemeinen Geschäftsbedingungen bei Änderungen der Vorschriften über den Betrieb von Online-Shops, des Datenschutzes und anderer mit dem Betrieb des Online-Shops des Anbieters zusammenhängender Bereiche sowie bei Änderungen der eigenen Geschäftspolitik ändern und/oder ergänzen und wird die Nutzer hierüber in geeigneter Weise, insbesondere durch Mitteilung auf der Website www.jointhepartisans.com,  informieren. Alle Änderungen und/oder Ergänzungen der Allgemeinen Geschäftsbedingungen treten nach Ablauf einer Frist von acht Tagen ab dem Datum der Veröffentlichung der Änderungen und/oder Ergänzungen in Kraft und sind anwendbar. Wenn eine Änderung und/oder Ergänzung der Allgemeinen Geschäftsbedingungen erforderlich ist, um den Vorschriften zu entsprechen, können diese Änderungen und/oder Ergänzungen ausnahmsweise innerhalb eines kürzeren Zeitraums in Kraft treten und gelten.

Larso, s.p. arbeitet in Übereinstimmung mit dem Gesetz über den elektronischen Handel auf dem Markt (ZEPT) und den auf dessen Grundlage erlassenen Vorschriften.

Wir wünschen Ihnen ein angenehmes und vorteilhaftes Einkaufserlebnis in unserem Online Shop.

Ihr Larso